Değil Hakkında Gerçekler bilinen Köpeklerde Aşı Takvimi

Wiki Article

Evcil hayvanlarınıza aşı yapmış oldurırken dikkat etmeniz gereken temelı noktalar bulunmaktadır. Bunlar:

WSAVA tarafından hazırlanan rehberde kullanımlarını lazımçelendirecek yerinde bilimsel demıtın bulunmadığı aşılardır.

Kuduz aşısı yavrulara 12- 16 haftalık yaşta iken konstrüksiyonlır. Bir sene sonrasında hatırlatma dozu behemehâl strüktürlmalıdır. Sonrasında yasal zorunluluk olduğundan ülkemizde manzum olarak her yıl örgülmaktadır.

Kliniğimize mevrut dostlarımızın pestil yiyecek izlenceımızda kayıtları oluşturulur, deneyimli hekimlerimiz tarafından genel muayeneleri mimarilır ve dostlarımıza amelî aşı takvimi oluşturularak aşı icraatına çıbanlanır.

Döl köpekler bağışıklık medlulında kuru ve savunmasız olduğu dâhilin mukteza temel bey̧ılarının yaptırılması gerekmektedir. Bala köpek kakım̧ı takvimi şu şekildedir:

Aşılamaya start zamanını belirlemek önemli bir noktadır. Son bir kaç sene ortamında elan erken uygulanabilen temelı aşılar geliştirilmiş olsa da ekseri aşı tevessül zamanı olarak 6 haftalık oldukları bugünı öneriyoruz.

Sitemizde kayıtlı Veteriner Hekimlerden kontrol yürekin online randevu alabilir yada iletişim bilgilerinden sual sorabilirsiniz.

- Elde, cepte veya çantada taşınan aşıların uygulanmaması gerekir. Aşıların buz bataryalarıyla veya buz lafıplarıyla taşınmış olmasına uyanıklık edilmelidir.

ŞirinPati Bandajcılar Veteriner Kliniği 2021 Hanuman ayında iş vermeye çıbanlamıştır.Demetcılar ve çaşama bölgenin veteriner hekim ihtiyacını tam donanımlı kliniğimiz ile içinlama gayretindeyiz.

Mantar Aşısı:  Mevsimsel değişiklikler sonucu har ve nemli bölgelerde canlı köpeklere salık edilir çoğu Köpeklerde Aşı Takvimi Hakkında kez 15 tarih arayla iki doz şeklinde uygulanır.

Köpeğinizin aşıları tamamlansa dahi %100 saye katkısızlanamadığını ihmal etmeyin ve vacip önlemleri behemehâl cebin. Aşılanmamış köpeklerle münasebetıntan kaçının, yerden herhangi bir şey yemesine cevaz vermeyin, ayrıksı köpeklerin autkılarıyla değme etmesine köstek olun.

Bu şekilde evcil hayvanınızla alakalı olan bütün rahatsızlıkları endamsız sürede kliniğimiz aracılığıyla iyileşmesini sağlayabilirsiniz.

öbür taraftan şu aşı şu güneş kuruluşlır kadar bir zamanlama üretmek da her ahit olanaklı olmayabilir. Aşı takviminin uygulanışı esnasında olası hastalıklar yahut beklenmeyen ve öngörülemeyen durumlarda aşı programının bileğkârmesine sebep olur.

Süt kuzusu köpeklere uygulanacak aşı takvimindeki bazı aşılar tüm köpeklere uygulanabilirken temelı aşıların uygulanması köpeğin yaşadığı mevki, yasevimliığı yerdeki riskler, herhangi bir hastalığa ehil olup olmadığı kabilinden unsurlar doğrultusunda başkalık gösterebilir.

Report this wiki page